At savne!

”Hvor heldig er jeg, at jeg har noget, der gør det så svært at sige farvel”…. Et af mange kloge citater af selveste Peter Plys.

Men hvor er det rigtigt, for når jeg tænker efter, så har jeg utrolig meget – mange – der gør det så svært at sige farvel.

Jeg husker tydeligt, da jeg første gang skulle aflevere mit (første) barnebarn tilbage efter at have passet hende et par dage. Det skar i mit hjerte og jeg måtte kæmpe for ikke at græde. Hun var også ked af det, men heldigvis opfattede hendes far problemet og afledte hende, men hold da op, hvor var det svært.

Siden dengang har jeg fået en dejlig flok børnebørn, som på skift er her – nogen er her mere end andre grundet afstanden. Men hver gang – når jeg rydder deres ting væk – bliver jeg lidt trist.

Her i år har jeg også tydeligt mærket savnet …. af vores kære sommerhus! Indimellem har jeg næsten ikke kunnet tåle at høre om andres sommerhus, og jeg har ofte tænkt på de mange dejlige timer, vi har haft dernede. Og JA, jeg tog selv beslutningen om salget – og det var den rigtige beslutning – men derfor må man gerne savne, for det var også et meget svært farvel.

Men hvor er jeg dog et privilegeret menneske, at jeg har så mange, der gør det svært at sige farvel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *