At have en “helle”!

Jeg er så privilegeret, at jeg har mit helt eget sted, hvor jeg kan være ”helle”….. Mit elskede sommerhus. Det er ikke noget fancy sted med jacuzzi eller swimmingpool, men et helt almindeligt sommerhus, som ligger helt fantastisk naturskønt.

Jeg har haft det i flere år, og jeg bliver mere og mere glad for stedet. For mig er det et sted, hvor jeg kan være mig selv. Det er stedet, hvor jeg igen kan finde min sjæl og mit indre rum.

Når man som jeg bor midt i byen med alt, hvad dertil hører af støj og larm, så er det en lise for sjælen at komme ”sydpå”, hvor mørket og stilheden sænker sig over en.

Mit lille sted ligger heldigvis ikke i et ”turistområde”, faktisk kender mange slet ikke området. Det har både den fordel, at det ikke er ”overrendt”, men samtidig den meget store fordel, at man kan gå rundt dernede en hel dag uden at møde en levende sjæl! Er det ikke fantastisk, at den slags steder stadig findes?

Det ligger tæt ved vandet, og jeg har det sådan, at når jeg kommer ned til diget, og fjorden åbenbarer sig foran mig, så har jeg det som en mobiltelefon, der lader op, når den sættes i stikkontakten.

Når man har sådan et fristed, skal man selvfølgelig ikke have en fin have, som man skal bruge en hel weekend på at gøre fin. Men jeg har nu alligevel fået lavet et fint rosenbed og lidt frugthave. For mig er det ren terapi at gå og nusse om mine roser eller følge med i, hvornår brombærrene mon er modne. Eller min passion: at gå med et flisejern og fjerne mos mellem fliserne på terrassen! Ja, det lyder vildt, men det er bare så afstressende.

Til daglig har jeg et meget stressende job, så det, at jeg kan tage derned og koble fuldstændig af, det holder mig nærmest i live!

20140806_103944

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *