Åh disse minder…..

Forleden skulle jeg finde nogle billeder af min datter fra hendes første leveår. Jeg fandt derfor de efterhånden fuldstændig glemte fotoalbum frem. I dag bruger man jo nærmest ikke papirbilleder, men udelukkende digitale fotos. Det gør jeg også selv; det er super-nemt, altid ved hånden og ingen problemer med at få sat dem i album. Men, men … der er nu noget ved at sidde med et album i hånden og lade minderne vælte frem!

Jeg blev i hvert fald helt melankolsk, men også glad helt ind i sjælen over at se de tre glade børn, der legede ”Rejsen til Amerika” på 2 opslåede drømmesenge. Ja, mere skulle der ikke til dengang.

Jeg brugte en times tid på at kigge albums og besluttede mig til, at jeg lidt oftere vil tage dem frem og glædes over den tid.

Måske har du også et album gemt et eller andet sted? Brug en times tid på at kigge det igennem – det er lige så godt som en lykkepille!

20150526_115652

3 tanker om “Åh disse minder…..

  1. Vi har også stor glæde af at kigge i fotoalbums. Vi er gået skridtet videre og har lavet en fotobog på nettet. Vi udvalgte blandt de mange mange digitale fotos vi har og fik lavet en dejlig bog, med dato og tekst ved hvert billede. Absolut anbefalelsesværdig fritidsbeskæftigelse.
    Hilsen Elsebeth

    • Kære Elsebeth:
      Undskyld mit sene svar – tekniske problemer! ja, jeg holder også meget af disse fotobøger. Fik til jul en fotobog med “min familie” – skøn at tage frem engang imellem

  2. Vi kigger ofte i fotoalbummet, når vores voksne børn er hjemme på besøg – det booster minderne, der dukker op til overfladen 🙂 Det er også sjovt at vise vores barnebarn gamle billeder af hans far og andre familiemedlemmer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *